Vulture, a Spider-Man: Homecoming gonosza is saját videót kapott

Vulture, a Spider-Man: Homecoming főgonosza hatalmas mechanikus szárnyakon repked, az ilyesmit nehéz lenne CGI nélkül kivitelezni.

A Sony Pictures Imageworks nemrégiben útjára indított egy videósorozatot, amelyben a Spider-Man: Homecoming elkészítését mutatják be. A korábbi videóban természetesen a főhős, Pókember állt a középpontban, bemutatták, hogyan készült a ruhája. Most pedig a másik főszereplő, a főgonosz Vulture életre keltésébe avatnak be minket.

Már Pókember hétköznapinak tűnő álruhája is nagyon komoly CGI munka eredménye volt, képzelhetjük, mi a helyzet a hatalmas, mechanikus szárnyakon repkedő Vulture-rel. A Michael Keaton által megformált Adrian Toomes földönkívüli technológiákat használva építette meg felszerelését. Ez méretes szárnyakból és modern hajtóművekből áll, ám ezek a film összes jelenetében a stúdió által kerültek a helyükre. A cél az volt, hogy Pókember gyorsaságát és mozgékonyságát erővel és tömeggel ellensúlyozzák. A képregényes alakkal ellentétben itt egy Steampunk karaktert akartak megalkotni, ezért (és az Avengers vonalba való beillesztés miatt) döntöttek a mechanikus szárnyak mellett.

MEGOSZTÁS:
Meshmag