FIFA 18 Tornado breakdown video

Hangulatos és látványos reklámot kapott korábban a FIFA 18, amelynek elkészítéséről most a The Mill rántja le a leplet.

A The Mill az Assassin’s Creed Origins élőszereplős előzetese mellett más videojátékos projektekben is közreműködött idén. Ilyen a FIFA 18, az EA Sports évről évre megjelenő focis játékának idei kiadása is. Ehhez számtalan előzetes készült a premiert megelőző időszakban, ezek közül az egyikből a The Mill stúdiója is kivette a részét. Erről pedig összedobtak egy látványos breakdown videót is.

A FIFA 18 Tornado című reklámja egy bizonyos csel köré épül, amelyet a video elején egy játékos hajt végre Cristiano Ronaldóval. A gól olyan látványosra sikerül, hogy internetszerte hatalmas visszhangot kelt, a világ számos pontján próbálják lemásolni. Az egész reklámot úgy építették fel, mintha internetes vírusvideókból vágták volna össze. Fiúk és lányok próbálják a valóságban leutánozni Ronaldo mozdulatát több-kevesebb sikerrel – inkább kevesebbel. Végül Ronaldóhoz is eljut a video, aki elfogadja a kihívást és a valóságban is megpróbálja végrehajtani azt. Aztán felbukkan Antoine Griezmann is, aki hanyag eleganciával lemásolja a cselt, mindezt a délutáni kocogás közben.

https://vimeo.com/241757026

A The Mill készítette a video összes socialmedia jelenetét, a vírusvideós jeleneteket, valamint a rengeteg smiley-t is London utcáin. A videóban látható egy rész, ahol két rapper a cselhez írt számát adja elő egy hatalmas tornádó közepén. Ezt is ők készítették, a forgószelet úgy alkották meg, hogy jótékonyan eltakarja a két zenészt körbevevő, a kamerát körbe mozgató síneket. Egy másik jelenetben fiatal lányok egy ház tetején fociznak, itt a háttérben látható hidat varrták a jelenetre, plusz finomítottak a környező épületek fényein is. Még a video elején Ronaldo virtuális mását egy hatalmas stadionban láthatjuk játszani. A stadiont és az abban tomboló tömeget is a The Mill készítette. A jelenetből valójában csak a focisták valódiak.

MEGOSZTÁS:
Meshmag