Így készült az Assassin’s Creed Origins élőszereplős előzetese

A The Mill közreműködésével készült el az Assassin’s Creed Origins I Am című trailere, amelyben élő szereplőkkel elevenítették fel az ókori Egyiptom világát.

Néhány héttel ezelőtt jelent meg a Ubisoft sok éves múltra visszatekintő sorozatának idei epizódja, az Assassin’s Creed Origins. A széria a templomos rend és egy titkos orvgyilkos testvériség évezredes háborúskodását meséli el. Míg az első epizódok rendre szép sikereket értek el, addig az utóbbi évekre kicsit megfáradt a franchise. Éppen ezért a francia kiadó tavaly pihenőt is adott neki (csak egy közepesen borzalmas mozifilm jelent meg), hogy időn újult erővel térjen vissza. A nagy visszatérést ráadásul megfejelték egy csavarral is, mert egyúttal összekötötték az orvgyilkos testvériség eredettörténetével is. Így született meg az Assassin’s Creed Origins, amely az ókori Egyiptomban játszódik.

https://youtu.be/SbUgMhX93JA

Még októberben – nem sokkal a premier előtt – napvilágot látott egy élőszereplős előzetes is a játékhoz, amely az I Am címet kapta. A trailerben az ókori birodalom társadalmán elhatalmasodó feszültséget tárják elénk. Míg az uralkodói osztály élvezi a jólétet, nagy lakomákat csap, fürdőkben pihen, kényelmes ágyakon alszik, addig az elszegényedett nép egész nap csak robot és a túlélésért küzd. Ezt elégelték meg és a legvéresebb eszközhöz nyúltak – fellázadtak.

https://vimeo.com/243149699

Az előzetes elkészítésében a The Mill stúdióját is segítségül hívták, akiket a vizuális effektekkel bíztak meg. Ők pedig a napokban egy új breakdown videóban mutatták be munkájukat. Mivel Egyiptom ma már messze nem úgy fest, mint az ókorban, így rengeteg korabeli épületet kellett utólag a felvételekre varrniuk. Hatalmas palotákat és persze a piramisokat is ők helyezték el egy-egy jelenetben. A több emelet magas obeliszkeket is ők „állították”, amelyek többször is felbukkannak a videóban. A bemutató alapján a stúdió elsősorban a már leforgatott jeleneteket egészítették ki különféle épületekkel, valamint néhol további effektekkel.

A The Mill munkáját rengeteg reklámban láthattuk már többek közt az Audi, az MTV, a Peta vagy a Gatorade megbízásából. De a videojátékos vonal sem ismeretlen számukra, hiszen készítettek már hasonló előzetest a Call of Duty: Ghosts FPS-hez is.

MEGOSZTÁS:
Meshmag