Befutott a KeyShot 7.2

A KeyShot új kiadása már támogatja a HiDPI monitorok használatát, valamint fejlesztettek az XMP formátumba exportálás folyamatán is.

A Luxion nemrég elkészült a KeyShot legújabb frissítésével, amely több kisebb, de fontos fejlesztést hozott magával. A render- és animációs szoftver 7.2-es kiadása új bevezetőt kapott a Pro változat Configurator rendszeréhez, valamint immár támogatja a HiDPI monitorokat is. A Luxion javított az XMP formátum exportján is.

A KeyShot 7.2 az Adobe Photoshop 19.1-hez hasonlóan immár jól működik HiDPI monitorokon is. A frissítés telepítése után már sokkal könnyebb a kezelőfelületet a monitorhoz méretezni, de igaz ez a szövegek méretére is. Utóbbiakat akár kézzel is beállíthatjuk a nekünk megfelelő mértékre. A szoftver a magasabb felbontású monitorok esetében sokkal élesebb képet biztosít a valós idejű megjelenítés során.

A Luxion tovább fejlesztette az XMP-formátum támogatását is. Mostantól olyan metaadatokat is elmenthetünk, mint az aktív kamera vagy a hozzárendelt anyag. A fejlesztők a Pro kiadást használókra is gondoltak. Számukra a  7.0-ban debütált az új Configurator rendszer. Ehhez most egy vadonatúj varázsló érkezett, amely gyorsan és érthetően vezeti be a felhasználókat az eszköz használatába. Végül érdemes megemlíteni, hogy a KeyShot 7.2-be már a Thinkbox Software által fejlesztett Deadline rendermenedzser rendszer is integrálva van.

A KeyShot 7.2 Windows 7-től felfelé és Mac OS X 10.8-tól felfelé érhető el. Továbbra is lehetőség van pluginként beépíteni a 3ds Maxba, a Mayába, a Cinema4D-be vagy a ZBrush-ba. A frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok.

MEGOSZTÁS:
Meshmag