Wargaming CG Showreel 2017

A Wargaming több játékon is dolgozott tavaly, ezekhez pedig számos render készült. Ezekből készítettek most egy ütős összeállítást.

A Wargaming alig néhány év alatt az egyik legbefolyásosabb videojáték-kiadóvá nőtte ki magát. Ebben jelentős szerepet játszott a 2011-ben megjelent World of Tanks hatalmas sikere. A tankos MMORPG először PC-n hódította meg a játékosokat, majd előbb Xbox 360-ra és Xbox One-ra, később pedig PlayStation 4-re is megjelent. A kiadó emellett olyan játékokon is folyamatosan dolgozik, mint a WoT társainak tekinthető World of Warplanes és a World of Warships vagy a Masters of Orion.

https://vimeo.com/253384909

A Wargaming a napokban készített egy összeállítást is, amelyet kifejezetten a 2017-ben aktuális játékaik előzeteseiből és más renderjeiből vágtak meg. A videón nyitó jelenetében láthatjuk a World of Warships néhány csatahajóját, de aztán gyorsan átveszik a helyet a tankok. Nem csoda, hiszen a World of Tanks toronymagasan a kiadó legsikeresebb franchise-ja, amely világszerte a legnépszerűbb MMORPG-k közé tartozik. A bemutató nagy részében így a harckocsik csatáit bemutató különböző előzetesekből összevágott jeleneteket láthatjuk. Néha feltűnik egy-egy alak más játékokból is, mint a Masters of Orion.

MEGOSZTÁS:
Meshmag