The Ritual breakdown – egy túlvilági szörny megszületése

A Netflix új horrorfilmje, a The Ritual idén februárban jelent meg. A filmben egy csapat fiatalt egy túlvilági lény üldöz egy erdőn keresztül. A lény életre keltésében az Nvizible stúdió is közreműködött.

A Netflix minden műfajban, minden stílusban igyekszik bőséges kínálatot felmutatni előfizetőinek. Így többek közt saját készítésű horrorfilmekkel is jelentkeznek időnként. Legutóbb idén februárban, ekkor jelent meg a The Ritual, David Bruckner filmje. A történet néhány fiatal barátról szól, akik kirándulni indulnak egy erdőbe. Ám ott egy túlvilági lény bukkan fel, amely vadászni kezd rájuk. A lény megteremtésére az Nvizible stúdió csapatát kérték fel, akik most egy breakdown videóban mutatták be munkájukat.

A lény első ránézésre egy mutáns szarvasra hajaz. Négy lábon jár, teste izmos, gerince mentén csontkinövések futnak. Feje semmilyen állatéhoz nem hasonítható, ám feje tetején agancsok merednek az ég felé. Egy ilyen lény életre keltése nem egyszerű feladat, a stúdió ezért több állat mozgását is tanulmányozta. Több kutyafajta és ló járását is rögzítették, majd ezek alapján modellezték le a lény mozgásának animációit. A videón ebből kínálnak ízelítőt az Nvizible munkatársai.

https://vimeo.com/259737034

Az Nvizible számom sorozat és film elkészítéséből kivette már a részét. Dolgoztak az Outlander és a Game of Thrones szériákon is. Filmek terén a Jurassic World – Fallen Kingdom, a Jason Bourne, a King Arthur: Legend of the Sword, az Eddie The Eagle és a Legend is hozzájuk köthető.

MEGOSZTÁS:
Meshmag