Sony Pictures Live Action Reel 2018

A Sony Pictures készített egy kis összeállítást az elmúl évek munkáiból.

A Sony Pictures az elmúlt évek leglátványosabb mozijait tette le az asztalra, legyen szó sportdrámákról, sci-firől vagy szuperhős mozikról. Sokan nem szerették, ahogy a Marvel univerzumot a vászonra álmodták, de azzal senki sem vitatkozhat, hogy a látvány terén igen magasra tették a lécet. A stúdió a napokban készített egy összeállítást az elmúlt évek leglátványosabb munkáiból.

Érdekes, hogy a video a Live Action Reel 2018 címet kapta, mégis több olyan alkotás is szerepel benne, amelyek két-három vagy akár több évvel ezelőtt kerültek a mozikba. Ilyenek a 2014-es Edge of Tomorrow vagy a Guardians of the Galaxy első része. De szerepel a 2007-es Spider-Man 3-ból és az I Am Legendből is részlet a videón. Ami pedig a frissebb mozikat illeti, a tavalyi Spider-Man: Homecoming is felbukkan a repülős jelenettel. Láthatjuk a Kingsman: Golden Circle több részletét is, valamint az Amazing Spider-Man 2-ből is egy-két részletet.

https://www.youtube.com/watch?v=WvoOMhHR9nU

A Sony Pictures Imageworks évek óta az egyik leggyakrabban foglalkoztatott VFX stúdió. A Sony filmjei közül szinte az összes elkészítésénél jelen voltak. Dolgoztak a 2012-n, a Bad Boys 2-n, a Captain Americán, a Die Hard: With a Vengeance-n, a Godzillán, a Harry Potter mozikon, számos Spider-Man mozin és a Men in Black filmeken is.

MEGOSZTÁS:
Meshmag