Havi ingyenes Unreal 4-es assetpackok az Epic-től

Az Epic Games elindította az Unreal Engine Sponsored Content nevű programot, aminek keretei között havonta ingyenes stock assetek válnak elérhetővé a játékmotor felhasználói számára az Unreal Engine Martketplace-en keresztül.

A cég a tervek szerint havonta öt limitált ideig ingyenes assetet tervez kiadni, a többi havi asset pedig örökre ingyenes is marad.

Ebben a hónapban: környezeti assetek, riggelt lények és varázs-FX
Az első szponzorált content-szett, ami november végéig ingyenesen letölthető, tartalmaz environment modelleket (épületek, járművek, fák és kövek), terrain-t, egy riggelt karaktert és varázslatokhoz való FX-et is.

Mind az öt elem korábbi értékelése négy és öt csillag között mozgott.

A visszafele kompatibilitás és platform támogatás változó lehet, de az environment assetek elméletben PC-n és hordozható eszközökön is működnek; a natural environment pack egészen az Unreal 4.8-is visszamenőleg támogatott.

A következő pakk decemberben érkezik
Az Epic már be is jelentette, hogy decemberben is várható ingyenes content, és jelenleg is jelentkezhetnek content készítők a szponzorált programba.

A jelentkezéssel kapcsolatos információk csak a regisztrált Marketplace árusok számára elérhetők a Creator's Hub-on keresztül.

Ezzel egyidejűleg az új contentek mellett tizenhárom további asset pack is ingyenessé vált a Marketplace-en – ezek között megtalálható állatos, fantasztikus lényes, fegyveres és matériákból álló pakk is.

Több információ a szponzorált programról az Unreal Engine weboldalán

Az ingyenes Unreal 4 assetek letöltése az Unreal Engine Marketplace-ről

MEGOSZTÁS:
Meshmag