Megérkezett az Artlantis 2019

Az Abvent kiadta az Artlantis achitekturális renderelő szoftver 2019-es frissítését. Az új verzióban egy site insertion tool és egy automatikus exposure rendszer kapott helyet, illetve a vegetation eszközt is frissítették.

Ezzel a verzióval az Artlantis is áttért az évszámos verziószámozási rendszerre – az előző verzió még a 7-es számot viselte. A mostani kiadásban a régi Render és Studio verziókat egyetlen verzióvá olvasztották össze.

Site insertion és auto-exposure rendszerek, frissített vegetation eszköz
Az Artlantis 2019-ben érkezett egy új site insertion tool, amivel leegyszerűsödött az architekturális modellek fényképezett background plate-hez való illesztése.

A másik nagy újdonsággal, az automatikus exposure rendszerrel pedig a renderek exponálását állíthatjuk egy csúszka segítségével.

A vegetation tool is frissült, ezt a beágyazott videó jól bemutatja. Már plan view-ból is kijelölhetünk területeket, amiket aztán a szoftver automatikusan megtölt növényzettel.

A kész asseteket tartalmazó 'media catalog' is frissült – karakterek és járművek széles kínálatából válogathatunk, és valósághű 3D füvet is találhatunk benne.

Már csak egyféle kiadás létezik, viszont a Twinlinker-t külön kell megvennünk
A 2019-es kiadásban egyesítették a régi Render és Studio változatot: az új kiadás ára 650 euró.

Az Abvent Twinlinker webes applikációját, aminek segítségével virtuálisan bejárható architekturális scene-eket készíthetünk és oszthatunk meg online, az új kiadás mellé külön kell megvásárolnunk.

Az Artlantis 7 felhasználói korábban 12 havi hozzáférést kaptak a szolgáltatás Extended kiadásához, de a basic kiadás továbbra is ingyenes minden Artlantis és Twinmotion felhasználó számára.

Az Artlantis 2019 futtatásához legalább Windows 7-re vagy Mac OS X 10.8.5-re van szükségünk. Az új, egyesített Artlantis licensz 650 euróba kerül, a Twinlinker-t pedig mostantól 468 euróért szerezhetjük be.

Az Artlantis 2019 újdonságainak listája az Abvent weboldalán

MEGOSZTÁS:
Meshmag