Ziva VFX tanulmányi licenszek a Ziva Dynamics-től

A Ziva Dynamics bevezette az új tanulmányi licenszeket a Ziva VFX bőr- és izomszimulációs Maya pluginhoz.

Ez a szoftver egyre általánosabb része a vizuális effektes pipeline-oknak – többek között a Scanline VFX is a felhasználói közé tartozik: utoljára a The Meg-en való munkájukhoz használták a Ziva VFX-et.

Az új Academic licenszekkel a tanulók és tanáraik is évente 60 dollárért használhatják a szoftvert, az általános 500 dollár éves előfizetési ár helyett.

Academic licensz az ingyenes trial verzióval szemben
A Ziva Dynamics egy ideje már kínál ingyenes kommersz és non-kommersz trial verziót is a Ziva VFX-ből: ez továbbra sem fog változni.

A non-kommersz trial eredetileg 180 napig volt elérhető, ami után ezt az időlimitet akár frissíthettük is. Ez a limit egy ideje már csak 60 nap, ami után fel kell vennünk a Ziva Dynamics-szel a kapcsolatot azzal kapcsolatban, hogy megújíthatjuk-e a licenszt, vagy sem.

A tanulmányi licenszek ezzel szemben a hivatalos oktatási intézményekben tanároknak és diákoknak is egy éves időtartamra igényelhetőek, és személyes tanulmányi és kutatási célra használhatóak fel.

Az ingyenes triallal ellentétben a tanárok és diákok megkapják a legújabb hotfixeket, frissítéseket és még supportot is igénybe vehetnek. Egy node-lockolt Academic licensz 60 dollárba, egy floating licensz pedig 100 dollárba kerül évente.

A Ziva VFX kompatibilis a Maya 2014-es és annál újabb verzióival Windows-on és Linuxon.

A szoftver Studio kiadása, amivel a nagyobb cégeket célozzák, 8800 dollárba kerül; a személyre szóló Indie licensz csak előfizetéssel érhető el, az ára pedig havonta 50 dollár, vagy évente 500.

Több információ a Ziva VFX-ről a Ziva Dynamics weboldalán

MEGOSZTÁS:
Meshmag