A V-ray 2020-as Game Cinematic Reel-je igazán szemet gyönyörködtető

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

Immáron megtekinthető a Chaos Group 2020-as V-Ray Game Cinematic reelje. A két perces videóban bemutatják a legjobb, általuk kiadott produkciós render engine-nel készített játékelőzeteseket és cinematikokat. Élvezd a V-Ray legnagyobb dobásait, majd kukkants bele az új projektek breakdown-jaiba is.

Évek óta már, hogy a Chaos Group dedikált cinematic reelt adott volna ki, talán innen ered a “legnagyobb dobások” elnevezés a “legújabb dobások helyett”. Valóban, néhány projekt meglehetősen régi: láthatunk néhány bejátszást a Blur Studio 2014. évi 'Unity' szpotjáról, az Assassin's Creed Unity-ből, illetve a legújabb munkájukról, az Elder Scrolls Online: Elsweyr-ől. Akárhogyan is, olyan készítői listával, mely tartalmazza a világ vezető cinematik gyártóinak nagy részét ( a Digital Domain és a Realtime is szerepel a reel-ben), biztos nem maradhat el a szemet gyönyörködtető látvány.

Az újabb munkák között láthatjuk a Unit Images 2018-as God of War trailerét ( a breakdown-t itt találod róla) és a Goodbye Kansas Studio 2019-es Cyberpunk:2077 trailerét is. (Még egy elképszető technical breakdown, ide kattintva érhető el)

Kisebb stúdióknak végzett (Colorbleed, Lunar Animation), nem túl régi munkákat is megcsodálhatunk, ilyen például az Australia’s Plastic Wax 2018-as Mortal Combat 11 trailere.

Olvass többet a V-Ray-ről a Chaos Group weboldalán.

MEGOSZTÁS:
Meshmag