Tölts le 10 3D scan-t ingyen!

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A Renderbot asset könyvtárban most ingyenesen tölthetsz le 10 3D scan-t, melyeket kereskedelmi céllal is felhasználhatsz.

Ingyenes 3D scan modellek, kereskedelmi projektekben való felhasználásra

A karakterek többsége fehér, férfi és női modellek is megtalálhatóak köztük, gyerekektől egészen középkorú felnőttekig, sokféle stílussal.

Számos 3D fájlformátumban letölthetőek, (OBJ, FBX, STL, WRL és 3ds Max scene fájl) 4,096 x 4,096px vagy 8,192 x 8,192px felbontású diffuse és normál map-ekkel.

Az összes modell 50.000 poligonszámú, pontos méretarányú.

A modellek hálója háromszögekből áll, így bár állóképeket tudunk róluk renderelni, animációhoz nem alkalmasak.

Kereskedelmi célú scanek emberekről és kutyákról

A fájlok letöltéséhez először regisztrálnod kell a Renderbot-on.

A regisztrációs folyamat kissé furcsa (egy WordPress felületen kell bejelentkezned), de korábban két modellt is sikerült ingyenesen letöltenem.

Az ingyenes modellek mellett a Renderbot-on több mint 500 scan-t találsz emberekről, állatokról, csontvázakról, melyeket kereskedelmi célokra is felhasználhatsz.

Az árak 20 és 100 dollár között mozognak, gyűjtemények esetében pedig 100-200 dollárral érdemes számolni.

Felhasználási feltételek

A Renderbot ingyenes 3D scan-jei felhasználhatóak kereskedelmi projektekben is. A jogdíjmentes licenc a vásárlás vagy letöltés időpontjától számított egy évre szól.

Az ingyenes assetek letölthetők a Renderbot honlapján.

MEGOSZTÁS:
Meshmag