A NIM Labs kiadta a NIM 5.0-t

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a www.cgchannel.com-ot.

A NIM Labs kiadta a studio management platform legújabb frissítését,- a Nim 5.0-t.

Az új verzióban átdolgozták a felhasználói felületet, különös tekintettel a timecard-okra, valamint bemutatták a timecard alapú Payroll rendszert is, mely meghatározott szabályok összessége alapján minden fizetési időszakban kiszámolja az artist-onkénti költséget.

A felhőalapú management platformok lokálisan telepített alternatívája

Az Ntropic által házon belül kifejlesztett NIM célja, hogy lokálisan telepített alternatívát nyújtson a felhőalapú gyártáskezelő platformokra.

Bár a felhasználók normál webböngészőben tekintik meg és kezelik a task-okat, a rendszer virtuális gépként egy cég tűzfala mögé telepíthető.

A rendszer a szokásos opciókat kínálja ütemezéshez, gyártáskövetéshez valamint shot-ok véleményezéséhez, de a timecard-ok kezeléséhez és pénzügyi előrejelzésekhez speciálisabb funkciók is rendelkezésre állnak.

A felhasználók között tudhatjuk a VFX houses Digital Domain és Glassworks szakembereit, valamint Taylor James reklámszakembert is.

Nim 5.0: átalakított timecard-ok és timecard alapú bérszámfejtési rendszer

A NIM 5.0 megjelenésével átalakult a felhasználói felület, a NIM Labs nyilatkozata alapján az új design jobban illeszkedik az artist-ok gondolkodásmódjához.

A timecard-okat teljesen átalakították, támogatva a különféle idõtípusokat, beleértve a szünetet, a betegszabadságot és a számlázható-nem számlázható órákat.

A menedzserek megtekinthetik az idő eltöltésének helyenkénti vagy felhasználónkénti bontását, hogy meghatározzák, mennyi időt töltenek az artist-ok bizonyos feladatokon vagy projekteken.

További újdonság a ráta-tábla az artist-ok fizetési rátáinak nyomon követésére, valamint adatdiagramok és a studio department-jei által termelt haszon összehasonlítására.

Vizuális áttekintést is kaphatunk arról, hogy a létesítmény mennyire hatékonyan éri el a munkahelyi célokat a becsült órákhoz képest.

A frissítés egy új timecard-alapú bérszámfejtési rendszert is bevezet, amely bizonyos szabályok alapján minden fizetési időszakban kiszámítja az artist-onkénti költséget.

Az új rendszer támogatja az artist-ok változó mértékű fizetését, ellentétben a jelenlegi fix fizetéssel.

A NIM Labs szerint „az új rendszerrel a stúdiók a garantált fizetés és minimum munkaidő kikötésével könnyebben eleget tudnak tenni a különböző régiókra vonatkozó megfelelőségi előírásoknak”.

Ár és rendszerkövetelmény

A NIM 5.0 már elérhető. Az előfizetés ára 40 USD / hó vagy 360 USD / év.

A NIM-t előre konfigurált Ubuntu Server virtuális készülékként kapják meg a felhasználók. A virtuális gép Windows-on, Linux-on vagy macOS-en történő futtatásához használhatunk VirtualBox, vSphere vagy egyéb virtualizációs tool-okat.

Olvasd el a NIM 5.0 új funkcióinak áttekintését a NIM Labs honlapján

Tekintsd meg a NIM 5.0 új funkcióinak teljes listáját az online dokumentációban

MEGOSZTÁS:
Meshmag