A Boris FX felvásárolta a SynthEyes-t.

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A Boris FX megvásárolta a SynthEyes 3D tracker szoftvert az eredeti fejlesztőtől, az Andersson Technologiestől.

Az egyesített fejlesztőcsapatot továbbra is Russ Andersson cégalapító fogja vezetni

A Boris FX átveszi a SynthEyes értékesítését azzal a céllal, hogy „kihasználja a 3D technológia adta lehetőségeket a termékmárkák között”, melyek magukban foglalják a Sapphire és Continuum VFX beépülő modulokat, valamint a Silhouette roto- és festőeszközt.

Erőteljes, megfizethető 3D objektum- és kamerakövető alkalmazás.

Dr. Russell Andersson, a számítógépes látás és robotika kutatója által két évtizeddel ezelőtt kiadott SynthEyes rendkívül gyorsan fontos része lett a VFX gyártásnak a sebesség, a pontosság és a megfizethetőség kombinációja miatt.

A SynthEyes-t használtak a Fekete Párduc, a Galaxis őrzői, az Alapítvány, a Stranger Things és a Game of Thrones filmekben és sorozatokban is.

Az önálló 3D nyomkövető alkalmazás lehetővé teszi a művészek számára, hogy a rögzített videóanyagot 3D-s tartalommal egészítsék ki, CG-karaktereket helyezzenek el a jelenetekben, és kézzel vagy mocapsegítségével animálják őket.

Shot típusok széles skáláját képes kezelni, beleértve a sztereoszkópikus és 360 fokos virtuális valóságot, valamint a végeredmény a legtöbb főbb 3D-s és kompozit alkalmazásba is exportálható.

Egy hatékonyságnövelő technológia, amely nagy mértékben fogja támogatni a többi Boris FX terméket.

A SynthEyes lényegében a Boris FX legújabb szerzeménye, amely a VFX és a Sapphire motion graphics-bővítmények gyűjteményét, tehát a Silhouette roto- és festőeszközt, valamint legutóbb felvásárolt CrumplePop audiobővítményt egészíti ki.

A cég elsődleges tervei közt szerepel, hogy „kihasználja a 3D technológiát” más márkáinál, ahogyan azt a Mocha - a 2014-ben vásárolt síkkövető technológiával is tette, amely azóta már integrálásra került a Boris FX termékeibe.

Russ Andersson „marad vezetőszerepben" az új kombinált fejlesztőcsapatban.

„Izgatott vagyok, hogy elkezdhetem ezt az új fejezetet” – jegyezte meg. „Sok művészünk már most is a Boris FX termékeire támaszkodik, amik nagyban segítenek kezelni a látható és láthatatlan vizuális effekteket egyaránt.”

A cég egyelőre nem jelentett be változást az árban vagy a licencfeltételekben.

A Boris FX közleménye nem tesz említést az árképzés vagy a licencelés változásairól, az állandó SynthEyes licenc ára 499 dollártól (a cikk írása pillanatában a jelenlegi árfolyamon 177.145 Ft) kezdődik”.

Valójában azonban ez a Pro kiadás ára, ezért felvettük a kapcsolatot a céggel, hogy megkérdezzük, elérhető marad-e az alacsonyabb árú Intro kiadás. Frissítjük a cikket, ha visszajelzést kaptunk.

Ár és rendszerkövetelmények

A SynthEyes elérhető Windows, Linux és macOS rendszerekhez. A jelenlegi stabil kiadás a SynthEyes 2304.

A szoftver állandó és ideiglenes licencként is elérhető. Az árazás itt található.

 Olvasd el Boris FX  bejelentését a SynthEyes felvásárlásáról

További információk a SynthEyesről az Andersson Technologies honlapján.

MEGOSZTÁS:
Meshmag