A Greyscalegorilla ezentúl az összes fontos 3D szoftverhez elérhető

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A Greyscalegorilla az összes fontos 3D szoftver számára hozzáférhetővé tette a korábban csak Cinema 4D-hez elérhető Greyscalegorilla Plus online 3D asset könyvtárat.

Ezzel a lépéssel több mint 4000 textúra, material, modell és HDRI vált elérhetővé Blender-hez, Houdini-hez és Unreal Engine-hez.

Textúrák, material-ok, modellek és HDRI-k online könyvtára

A Cinema 4D és a motion graphics közösség piactere több mint 4000 kiváló minőségű material-t, textúrát, HDRI-t, 3D modellt valamint plugin-t tesz elérhetővé az előfizetők számára.

Az asset-eket 2021 óta a Greyscalegorilla Plus előfizetéssel lehet letölteni.

A korábban csak Cinema 4D-hez elérhetővé könyvtárat most kiterjesztették az összes fontos 3D szoftverhez, így a Blender, a Houdini és az Unreal Engine felhasználói mostantól letölthetnek olyan plugin-eket, amelyek lehetővé teszik az asset-ek böngészését és importálását a host szoftver-en belül.

A Houdini felhasználók számára a SideFX közzétett egy ismertetőt a Houdini plugin használatához.

A többi szoftverhez egyenként tölthetőek le a fájlok FBX vagy EXR formátumban.

A Greyscalegorilla Cinema 4D plugin-eket is fejleszt, a honlapjukon továbbra is elérhetőként szerepelnek a Greyscalegorilla Plus-on keresztül, de úgy tűnik, hogy nem portolták át más szoftverre.

Ár és rendszerkövetelmények

A Greyscalegorilla Plus előfizetések ára 66 USD/hó,vagy 468 USD/év.

A Greyscalegorilla Cinema 4D plugin-ek és eszközök rendszerkövetelményei az online dokumentációban olvashatóak.

További információ a Greyscalegorilla Plus előfizetésekről

Nézd meg a Greyscalegorilla Plus-ról szóló online GYIK-et

MEGOSZTÁS:
Meshmag