meshRoom - közösségi munkahely és inkubátorház a Mesharray-től

A Mesharray új kezdeményezése jó hír a magas gépigénnyel járó szakmákat elsajátítani, űzni vágyóknak.

A Mesharray által nemrég elindított meshRoom szolgáltatás tökéletes hely a megfelelő munkakörnyezettel (nyugodt légtér, megfelelő számítógépek, hálózat, szoftverek) nem rendelkező alkotók számára. Elsősorban a Mesharray iskola diákjainak szánták ezt a munkahelyet -- így azok is készülhetnek az oktatásra, elkészíthetik a tantermen kívüli feladataikat, akiknek otthon ez valamilyen okból nem lehetséges.

A kezdeményezés viszont egy lépéssel ennél is tovább megy és a startupokat, vagy a 10 fő körüli nagyságú garázsprojekteket is tárt karokkal fogadja. A fejlesztői csapatok számára olyan szolgáltatásokat is kínál, mint például a vállalkozási, ügyvitelszervezési, pénzügyi, számviteli, pályázati, fejlesztési, marketing és jogi tanácsadás.

Ahhoz, hogy a munkakörnyezetüket igénybe vehesd, nincs más dolgod, mint kapcsolatba lépni a Mesharray-el, és felvázolni nekik, milyen projekten szeretnél dolgozni. Maga az infrastruktúra igénybevétele ingyenes, csak az kerül pénzbe, ha tanácsadást, egyéb támogatást is szeretnél kérni mellé.

A szolgáltatásról bővebben itt olvashatsz

MEGOSZTÁS:
Meshmag