500 real-time 3D növény és épület asset ingyen!

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

Az Epic Games a SilverTM game-outsourcing stúdióval együttműködve egy több mint 500 assetből álló csomagot készített, melyek ingyenesen letölthetőek az Unreal Engine store-ból.

A City Park Environment Collection olyan 3D modelleket tartalmaz, melyek alkalmasak egy városi park kialakításához, beleértve a fákat, füvet, egyéb növényzetet, épületeket, valamint burkolatokat. Mindegyik esetében többféle részletességből válogathatunk.

Az Epic havonta megjelenő ingyenes marketplace tartalmai között nem szerepel ez a csomag, korlátlan ideig lesz elérhető.

Több mint 500 fa, növényzet, valamint épület

A City Park Environment Collection 524 növény-, épület- és térburkolat-modellt tartalmaz „mindent, amire szükséged van egy 200 hektáros parkos környezet kialakításához”.

A növények között vannak mérsékelt éghajlatú, széles levelű fák, valamint füvek és a lágyszárú növények is. Mindegyikhez két vagy három automatikusan létrehozott LOD tartozik.

Az asset csomag 212 anyagmintát is tartalmaz, legfeljebb 4096 x 4096 felbontású textúrákkal.

A SilverTM számos, a piacon értékesíthető kereskedelmi asset csomaggal is rendelkezik. Olyan játékokon dolgoztak, mint a Playerunknown's Battlegrounds, a Conan Exiles és a Morhau.

Rendszerkövetelmény és elérhetőség

A City Park Environment Collection ingyenesen elérhető az Unreal Engine marketplace-en keresztül. Kompatibilis az Unreal Engine 4.24+ verzióval.

A marketplace használati jogai engedélyezik, hogy a nem Epic Games által létrehozott asseteket más játékmotorokba és DCC szoftverekbe exportáljuk, bár nyilvánvalóan egyes funkciók működéséhez UE4 szükséges.

Töltsd le a SilverTM ingyenes City Park Environment Collection-t az Unreal Engine marketplace-ből.

MEGOSZTÁS:
Meshmag