Újabb Ghost in the Shell trükkök a célkeresztben

Természetesen Scarlett Johansson nem tanult meg atomjaira bomlani.

Az elmúlt hetekben több stúdió is készített a Ghost in the Shell vizuális effektjeit és trükkjeit leleplező videót. Az egyiken a WIRED jóvoltából láthatjuk több akciójelenet kulisszatitkait. A másikon pedig az Atomic Fiction csapata mutatta meg néhány trükkjét. Most ebbe a sorba száll be az MPC Design csapata is, akik szintén dolgoztak a mozin.

A stúdió több jelenetért is felelt, ezek közé tartozik a holografikus konferenciaterem. Ebben a szereplők egy hatalmas holografikus tömb körül állnak, amely futurisztikus módon elemzi és tárja fel a bűneseteket. De a film több más holografikus eszközét és technológiáját is ők keltették életre.

https://vimeo.com/220448208

Egy másik többször is látható vizuális effekt is az ő munkájuk. Ez a szereplők „atomokra bomlása”, amely többek között Scarlett Johansson karakterét is érinti. Major egészen pontosan hat alkalommal bomlik le, mint ha csak homokból lenne. Ezeket a jeleneteket a lehető legpontosabban meg kellett koreografálni, hogy a grafikusok tökéletesen illesszék össze a valódi színészt és a 3d-s modellt, amely lebomlik.

MEGOSZTÁS:
Meshmag