Összeállítás a Digic Picture előző két évéből

A magyar stúdió rengeteg nagyszerű játékhoz készített előzeteseket és átvezetőket, ezekből pedig egy igen látványos és hangulatos összeállítást készítettek.

Azt hiszem, a Digic Pictures nevét aligha kell bárkinek is bemutatni, hiszen hazánk egyik legismertebb CGI-stúdiójáról van szó. A csapat az elmúlt években fokozatosan vált a videojáték-ipar egyik meghatározó szereplőjévé. Persze ők nem saját játékokat készítenek, hanem más stúdióknak segítenek be, de nem is akárhogyan. A Digic Pictures kifejezetten az előzetesek és átvezető videók készítésére szakosodott, amelyek terén ma már páratlan minőséget képviselnek.

A stúdió az elmúlt években olyan kiadókkal és fejlesztőkkel dolgozott együtt, mint az Activision, a Ubisoft vagy a Sony. 2003-ban az Armies of Exigo videóival kezdődött a történet, majd sorban jöttek az újabb és újabb megbízások: The Secret World, Alien: Colonial Marines, Alpha Protocol. 2009-ben pedig beköszönt a Ubisoft is, az Assassin’s Creed II és a Prince of Persia: The Forgotten Sands videóit készítették el. Később a sor tovább folytatódott és számos Ubisoft játék mellett immár az Electronic Arts megbízásából is dolgoztak a Dragon Age 2 és a Mass Effect 3 előzetesein.

A stúdió a napokban egy vadonatúj összeállítással jelentkezett, amelyben kifejezetten a 2015-ös és 2016-os munkáikból szemezgettek. A fenti videón többek közt olyan játékokból láthatunk jeleneteket, mint az Assassin’s Creed Syndicate, a The Witcher 3: Wild Hunt, az Uncharted 4: A Thief’s End vagy épp a Call of Duty: Advanced Warfare. Lehet, hogy nem mindegyik játék aratott osztatlan sikert, ám az kétségtelen, hogy a trailerek terén a Digic Pictures egyszer sem vallott kudarcot.

MEGOSZTÁS:
Meshmag