Így készül egy reklám, a Valerian alapján

A Mikros Image készítette el a Valerian alapján rendezett BNP Paribas reklámokat, majd egy látványos videóban felfedte a kulisszatitkokat is.

Luc Besson legújabb látványmozija a francia képregény alapján készült Valerian and the City of a Thousand Planets. A népszerű rendező e film alapján készítette el a BNP Paribas által megrendelt reklámokat. Összesen három aranyos video készült, amelyeken különféle földönkívüliek veszik igénybe egy bankautomata extra szolgáltatásait. E videók elkészítésében a Mikros Image volt a rendező segítségére, akik most bemutatták, hogyan is készültek a reklámok.

Az első videón egy földönkívüli apuka, Jaasnor látható, amint rakoncátlan gyermekeivel próbálja igénybe venni az ATM-et. Ez nem könnyű feladat, de az automata még a gyereknevelésben is tud segíteni.

A második reklámban a méretes Abragör érkezik az automatához, akinek már csak a méreteiből adódóan is meggyűlik a baja a használattal. Bár a gép megpróbál kellő magasságokba emelkedni, végül Abragör nemes egyszerűséggel felemeli.

És végül itt van Adalat Körm és családja is. Neki épp egy kórházra lenne szüksége, hiszen minden csuklásnál megszületik egy újabb és újabb klónja. Arról nem is beszélve, hogy klónjai is csuklanak.

A három reklám elkészítését a Mikors Image az alábbi videóban mutatja be. Mivel mindhárom video ugyanott játszódik, így a környezet és a háttér elkészítése volt az első feladat. Ezt követték az űrhajók és természetesen a főszereplő idegenek. Ezeket is láthatjuk a tervezés és a modellezés különböző fázisaiban.

MEGOSZTÁS:
Meshmag