Még idén megjelenhet a Project Alchemist

Az Allegorithmic stúdiója lassan két éve dolgozik a Substance család új tagján, a Project Alchemist egy következő generációs anyagkészítő eszköz lehet. A premierre az év végén kerülhet sor, de a zárt bétára már lehet jelentkezni.

A Substance Painter és Designer fejlesztője, az Allegorithmic stúdiója mindig keresi az innovációs lehetőségeket. Ennek egyik eredményeként lassan már két éve készül és formálódik a Substance termékcsalád egyik új tagja, a most még csak Project Alchemist néven emlegetett új eszköz.

A Project Alchemist egy anyagkészítő és szerkesztő szoftver lesz. A szoftver magában egyesíti majd a kézzel, a procedurálisan, a rögzített felvételeken alapuló és az MI-n alapuló munkafolyamatokat. A készítők ígérete szerint ezzel a material-szerkesztés új szintre lép majd. Az Allegorithmic jó ideje foglalkozik már a rögzített felvételeken alapuló technológiákkal, ennek köszönhetően már 2016-ban új node-okat kapott a Substance Designer 5.6 is. Ezek a beszkennelt terepadatokat kezelték.

Egyelőre nem sokat lehet tudni a Project Alchemistről, de a készítők még idén elérhetővé szeretnék tenni az első verzióját. A premierre valamikor az év vége felé lehet számítani, de az érdeklődők már most regisztrálhatnak a zárt bétára. Annyi biztos még, hogy a szoftver a Substance-előfizetők számára ingyenesen lesz elérhető.

MEGOSZTÁS:
Meshmag