A Savage Interactive kiadta a Procreate Pocket 4.0-t

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A Savage Interactive kiadta a népszerű telefonos sketching és painting alkalmazás iPhone-os verziójának legújabb frissítését, a Procreate Pocket 4.0-t. A verzió számos olyan funkcióval is bővült, melyeket az iPad-es felhasználók már ismerhetnek.

A legfontosabb változtatások között szerepel a sötét UI téma, az új brush editor a Photoshop .abr kefék importálásának lehetőségével, valamint az új palette capture, transform, snapping és animációs funkciók.

A frissítés a Procreate iPhone-os verzióját összehangolja az iPad verzióval

Noha a Procreate már hat éve elérhető iPhone-okra és iPad-ekre, a kis képernyős verzió funkciókészlete mindig lemaradt a tabletes verzióétól.

A Procreate Pocket az elmúlt évek összes iPad funkcióját megkapta. Ezekbe beletartozik a 2019-es Procreate 5-ben bemutatott metal native Valkyrie Graphics Engine, a Brush Studio, valamint a Photoshop .abr formátumú brush-ok támogatása.

Az iPhone felhasználók megkapják a Procreate 5 új Color Harmony rendszerét, továbbá az Animation Assist animációs és motion graphics toolset-et is.

A Procreate 5X-ből áthozott további funkciók között szerepel a transform és snapping opciók, a Reference Companion panel referenciaképekhez, valamint az új filterek, beleértve a Chromatic Aberration és Halftone effekteket.

A Palette Capture rendszer színpalettákat generál beépített kamerával készített képekből, továbbá támogatja az Adobe .aco és .ase formátumú palettáit.

Részletesebb leírást a CGchannel korábbi cikkeiben találsz IDE és IDE kattintva.

Újratervezett felhasználói felület sötét témával

A Pocreate Pocket 4.0 egy sötét témával is bővült, melyet a felhasználók kedvük szerint állíthatnak be, a bemutatott card system segítségével pedig könnyebben megkereshetjük és használhatjuk a funkciókat.

Ár ér rendszerkövetelmény

A Procreate Pocket 4.0 elérhető az iOS 13.2 vagy újabb verziókhoz. Az új licencek ára 4,99 dollár, a régebbi felhasználók számára ingyenes.

Olvasd el a Procreate Pocket 4.0 új funkcióinak áttekintését!

Látogass el a Procreate Pocket honlapjára!

MEGOSZTÁS:
Meshmag