Az Adobe kiadta a Photoshop 25.2 és Photoshop iPad 5.3 verziókat

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

Az Adobe kiadta a képszerkesztő szoftver legújabb verzióit, a Photoshop 25.2-t és a Photoshop iPad 5.3-at, mely ingyenesen jár a Photoshop előfizetések mellé. 

Photoshop 25.2: A Layers panel munkafolyamatait érintő fejlesztések 

A Photoshop 25.2 egy kis frissítés, főleg a Layer panel munkafolyamat fejlesztéseit foglalja magába testreszabható flyout panel és jobb-klikk opciókkal. 

A változások csökkentik a parancsok keresésével eltöltött időt.

Photoshop iPad 5.3: új AI alapú Generative Fill funkció

Photoshop iPad 5.3-as verzió Generative Fill funkcióval bővült. Az AI alapú háttérszerkesztő funkció az asztali verzióban az év eleje óta elérhető. 

A funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy kép részét lecseréljék úgy, hogy beírják a helyén létrehozni kívánt tartalom szöveges leírását, majd a szoftver új képet generál egy új layer-re roncsolásmentesen.

Ár és rendszerkövetelmények

A Photoshop 25.2 elérhető a Windows 10+ és a macOS 11.0+ rendszerekhez. Az online dokumentációban 2023. novemberi kiadásként vagy Photoshop 2024.1-ként is hivatkoznak rá.

A szoftver csak a Photography előfizetéssel érhető el, amely magában foglalja a Photoshop és a Lightroom hozzáférést is, az ára évi 119,88 dollártól indul. 

Az egyalkalmazásos Photoshop-előfizetések ára 34,49 USD/hó vagy 263,88 USD/év, az Adobe a hónap elején számos Creative Cloud-előfizetés árát megemelte.

Tekintsd meg a Photoshop 25.2 új funkcióinak teljes listáját az online dokumentációban

Tekintsd meg a Photoshop iPad 5.3 új funkcióinak teljes listáját az online dokumentációban

MEGOSZTÁS:
Meshmag