Több mint 70 16K-s HDRI kereskedelmi felhasználásra, ingyen!

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

Elvis Posa game artist több mint 70 nagy felbontású interior és exterior HDRI-t készített, melyek elérhetőek honlapján, az iHDRI.com-on.

A fájlok 32 bites .hdr fájlként tölthetők le 4096x2048 vagy 16384x8192 felbontással, továbbá kereskedelmi projektekben történő felhasználásuk is engedélyezett.

Számos 16K-s interior és exterior HDRI egy kattintásra

Az iHDRI.com a HDRI environment-ek széles skáláját kínálja, beleértve a beltéri és a szabadtéri terepeket is: a fájlnevekből ítélve elsősorban bajorországi és a balkáni helyeket.

Az exterior terek természetes és városi environment-eket tartalmaznak különböző napszakokban, míg az interior HDRI-k lakásokból, közterekből, lépcsőházakból és mélygarázsokból állnak.

A HDRI-k nincsenek kategóriákba csoportosítva vagy tartalom szerint címkézve, de a könyvtár elég kicsi ahhoz, hogy átböngészhessük, mindegyik HDRI-hez tartozik egy interaktív 360 fokos LDR előnézet.

Az expozíciós tartomány viszonylag alacsony, de mindegyik elérhető 16K-s felbontásban.

Felhasználási feltételek

Az iHDRI.com HDRI-jei ingyenesen használhatók kereskedelmi projektekben. Maguk a fájlok a Google Drive-on vannak tárolva, letöltésükhöz nem szükséges regisztráció.

Ha tetszenek az asset-ek, akkor támogathatod a projektet a Patreon-on: legalább 6 dolláros adományozás esetén közvetlen hozzáférést kapsz a Google Drive-hoz, így az összes fájlt egyszerre töltheted le.

Elvis jelenleg szünetet tart, de tervezi a visszatérését a közeljövőben.

Töltsd le a 16K-s HDRI-ket az iHDRI.com-on!

MEGOSZTÁS:
Meshmag