Bronz Zenit díjat kapott Montreálban A berni követ

1

13 év után ismét magyar filmet díjaztak a Montreal World Filmfesztiválon! A 38. alkalommal megrendezett eseményen Szász Attila filmje megkapta az elsőfilmes kategória Bronz Zenit díját.

A berni magyar követség elleni 1958-as támadást feldolgozó tévéfilmnek Montrealban volt a nemzetközi premierje. A fesztivál versenyprogramjában közel negyven nagyjátékfilm versenyzett, közülük 18 az elsőfilmek versenyében. Összesen 74 ország 350 filmje került bemutatásra. Gratulálunk!

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

1 hozzászólás

Leave A Reply