Kommentár nélkül: YUJAEHO sárkánya

0

Nem szoktunk olyat csinálni, hogy szimplán bedobunk egy videót, és nem fűzünk hozzá semmit, de a YUJAEHO alkotása olyan, amihez felesleges lenne mondatokat gyártani.

A dél-koreai illetőségű YUJAEHO CG sárkányához nem szükséges megjegyzést fűzni, és ha megnézitek a videót, rögvest tudni fogjátok, hogy miért nem akartuk felesleges szöveggel gyarapítani a cikket. Mindössze annyit tennénk még hozzá, hogy érdemes ellátogatni a weboldalára is, ahol a portfólióban további videókat találunk, melyek szintén érdemesek a megtekintésre.

 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply