Megérkezett a PhotoLine 18.5

0

A Computerinsel kiadta a népszerű PhotoLine frissítését, amit egyébként sok felhasználó emleget úgy, mint a Photoshop alternatíváját.

Mint minden update esetében, így most is az lehet a legfontosabb, hogy milyen újítások kerültek bele a 18.5-be, vagy mivel vált stabilabbá az előző verziókhoz képest. Legfontosabb talán a javított és továbbfejlesztett vektoros szerkesztés, mely az eszköztárban is jelentkezik, mégpedig a Cut tool képében, ami gyakorlatilag logikai kivonással egy vektorréteget két újra választ szét. De ez csak egy a sok közül és akit bővebben érdekelnek a nagyobb, valamint az egyéb apróbb finomhangolások és újdonságok azok látogassanak el a Computerinsel oldalára, ahol részletesen le van írva minden, amit a PhotoLine 18.5-ről tudni lehet és tudni szükséges.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply