Dracula Untold: látványos előzetes érkezett

0

A vámpírosan borongós hangulatú Dracula Untold előzetesében rengeteg VFX-szel bolondított jelenetet láthatunk, ezért mindenképpen érdemes megnézni azoknak is, akik nem rajonganak a vérszívásért.

Augusztus vége felé már írtunk róla, hogy Dominic Cooper elismerően nyilatkozott a film effektjeiről, most pedig magunk is megtekinthetjük, hogy milyen munkát végeztek a rajta dolgozó szakemberek. A Dracula Untold látványvilágát a Framestore, a Milk VFX, a Level 256, és a Peanut alakították véglegesre, a supervisor munkáját pedig Christian Manz látta el. Az október 10-én mozikba kerülő alkotás rendezője Gary Shore, producere Michael de Luca, főszereplői pedig Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon, és Charles Dance.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply