Timucin Ozger, az egyszemélyes “hadsereg”

0

A hetet Timucin Ozger videójával nyitjuk, mely ismét abba a kategóriába esik, ahol felesleges bármit is mondani, elég megnézni az összeállítást.

Azt azért megemlítjük, amit önmagáról ír az oldalán, miszerint egy darabig csak hobbistaként foglalkozott a CG-vel, de azt azon korai időktől kezdve, amikor a CG-szoftvereket már otthoni PC-ken is lehetett használni. Eleinte az üzleti életben próbált érvényesülni, de később úgy döntött, hogy inkább a CG terület az, amit szívesen csinálna, és Timucin Ozger így jutott el a B-kategóriás sci-fikhez, melyek egyrészről szórakoztatták, másrészről kiválóak voltak a tanuláshoz. Ezt követően jött az,  Olympus Has Fallen, a Hercules Legend Begins, és az Expendables 3. 

 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply