Francesco Giroldini: Lighting/Compositing reel 2014

0

A most következő videó pontosan azt mutatja meg, amit a címben is olvashattok, vagyis Francesco Giroldini összeállítását arról, hogy milyen munkát végzett a Dreamworks csapatában.

Nagyon megéri megtekinteni a szűk négyperces videót, mert a kiválasztott jelenetek és a zene alkotta egység jófajta vizuális és akusztikus élményt jelent. Francesco Giroldini válogatásában a Rio 2, a Peabody and Sherman, a Rise of the Guardians, a Madagascar 3, a Puss in Boots, a Kung Fu Panda 2 és a Monk and the Monkey jelenetei láthatóak, melyek mind a Dreamworks animációs filmjeinek listáját gyarapítják. Érdekessége a dolognak egyébként, hogy a korábban a Pixarnál is dolgozó Francesco a videóban látható felirat ellenére nem a kaliforniai stúdiónál melózik, hanem a Blue Sky Studio csapatát erősíti.

 

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply