Egy fenegyerek a BOXX műhelyéből

0

A BOXX bemutatott egy olyan munkaállomást, mely annak ellenére, hogy kimondottan izmos, visszafogott hanggal érezteti a jelenlétét.

A BOXX fenegyerekét a Damage Labs vette kezelésbe, akik megnézték, hogy a high-end kategóriás gép mire képes, és mindezt hogyan teszi. A páros Xeon E5-2678W v3 processzorok összesen 20 magot és 40 szálat jelentenek (50 MB L3 cache mellett), amihez nyolccsatornás 128 GB memória társul, és így joggal lehet azt gondolni, hogy ehhez már komoly hűtés szükségeltetik. Ám a gép a teszt szerint kifejezetten csendes, ami a folyadékhűtésnek köszönhető, és így nem kell ventilátorok orkánszerű hangját hallgatni, mivel a termelődő hő diszkréten távozik. A munkaállomásban található még egy Intel 400 GB NVMe SSD, mely jelenleg az egyik leggyorsabb háttértár, amit a piacon lehet kapni, így a teljes konfigurációt vizsgálva szinte biztos, hogy nem lehet probléma a számítási sebességgel sem. Akit érdekel a teljes teszt és a grafikonokon  ábrázolt eredmények, az mindenképpen kattintson ide, és nézze meg táblázatos formában, hogy mire képes egy ilyen BOXX szörnyeteg (a 3D render eredményei a hatodik oldalon találhatóak).

boxx intel xeon

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply