Külföldi VFX ház az idei Vizuális Műhelyen

0

A Vizuális Műhely a Leonardo SNS évről évre visszatérő rendezvénye, ahol a hazai alkotók mutatják be a szakmai közönségnek az elmúlt év során készült legérdekesebb produkcióikat. Az eseményt támogató szoftvergyártók pedig legújabb programverziókkal tartanak demókat.

Az idei rendezvényre 2014. november 13-án, a MOHA házban kerül sor 10:00 és 16:00 óra között. A bemutatók sorát a hazai szakma zászlóshajója, a Digic Pictures nyitja, amelyet az Autodesk demója követ: a nemrég megjelent bővítmény újdonságait, a Maya 2015 Ext1-t részletezik. Ezután ismét egy szakmai prezentáció következik, a Brick Visual jóvoltából, akik az Autodesk 3ds Max Ext1-t demózó előadónak adják a stafétabotot.

A programot egy különlegesség zárja: ugyanis ezúttal – The Foundry jóvoltából – külföldi alkotó is vendégszerepel. A PostOffice Amszterdam 3D/VFX részlegének vezetője, Boyo Frederix jön el, hoz izgalmas projekteken keresztül mutassa be, náluk hogyan működik a Nuke-Maya workflow. Emellett saját, belső fejlesztésű tömeg-szimulációs tool-jukat tárja az érdeklődők elé.

Az előadások szünetében a szervezők vendégül látnak mindenkit étellel, itallal. Ezért azt kérik, hogy aki részt kíván venni a bemutatón, segítse a rendezők munkáját, és regisztráljon a Vizuális Műhely oldalán, hogy jusson mindenkinek elég harapni- és innivaló és persze hely is.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply