HPA Awards 2014: és a győztes…

0

Nem lehet azt mondani, hogy a HPA Awards 2014 hatalmas meglepetéseket okozott, de azért álljon itt egy lista a díjazottakról, hiszen megdolgoztak érte.

A Hollywood Post Alliance 2014 Awards (HPA Awards 2014) díjait Los Angelesben, a Skirball Cultural Centerben adták át a megszokottnak nevezhető kategóriákban, de volt három speciális elismerés is, melyek között az egyik az életműdíj volt. Most azonban lássuk, hogy a vizuális effektek terén kik, és miért húzhatták be a HPA Awards 2014 díjait.

Outstanding Visual Effects – Feature Film

DAWN OF THE PLANET OF THE APES
Joe Letteri, Dan Lemmon, Erik Winquist, Keith Miller and Paul Story – Weta Digital

Outstanding Visual Effects – Television

GAME OF THRONES – THE CHILDREN
Joe Bauer – Fire and Blood Productions
Sven Martin – Pixomondo
Jörn Grosshans – Mackevision
Thomas Schelesny – Scanline VFX
Matthew Rouleau – Rodeo FX

Outstanding Visual Effects – Commercial

GE CHILDLIKE IMAGINATION
Benjamin Walsh, Dominik Bauch and Brian Burke // Method Studios

A győzteseknek ezúton is gratulálunk!

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply