Assassin’s Creed Unity: csinálj történelmet!

0

Ma van a napja, hogy megjelenik a sokak által várt Assassin’s Creed Unity, így ez remek apropó arra, hogy megmutathassuk a Make History című trailert.

Aki esetleg úgy érezné, hogy mostanában egész sokszor kerültek híreink közé videojátékok, az egyáltalán nem téved, hiszen a november híresen az a hónap, amikor AAA címek landolnak a digitális és valódi boltok polcain. Így történhetett, hogy legutóbb nem csak egy élőszereplős kedvcsinálót, hanem egy nagyobb cikket is szenteltünk a Call of Duty legújabb részének, most pedig az egyébként oldalunktól nem idegen Assassin’s Creed Unity került újra reflektorfénybe, a Digital Domain remek CG-élőszereplős effektjei miatt.

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply