Allan McKay ingyenes karrierműsora

0

Allan McKay nemrégiben útjára indított egy műsort, melyben a vizuális effektek legjobbjai beszélnek arról, hogy miként jutottak oda, ahol most vannak.

Allan McKay (VFX Supervisor és 3ds Max FX Guru) úgy gondolta, hogy sokakat érdekelne egy műsor, melyben a szakma legjobbjai beszélnek arról, hogy miként alakult a karrierjük, és közben adnak néhány tanácsot azoknak, akik még az út elején vannak. A témák több területet is érintenek, így szó esik a szabadúszók lehetőségeiről, a nemzetközi munkavállalásról, valamint önmagunk marketingjéről, tehát mindenképpen érdemes belehallgatni az egyébként ingyenes felvételekbe. Akit érdekel, hogy Allan McKay és vendégei miről csevegnek, az kattintson ide, és töltse le a műsorokat.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply