The Imitation Game: háború zöld háttér előtt

0

A The Imitation Game a maga filmes ferdítéseivel ugyan, de bemutatja, hogy miként sikerült feltörni az Enigma kódot, most pedig a felvételekbe kapunk egy rövid bepillantást. 

Az Alan Turing munkásságáról szóló The Imitation Game végleges látványához a BlueBolt is hozzátette a tudását, akik CG tankokkal, tengeralattjárókkal, és repülőkkel gazdagították a filmet. A stúdió 2009-ben lett független, azóta olyan filmekben láthattuk a munkáikat, mint a Fast & Furious Five, Game of Thrones, Skyfall, Jupiter Ascending, de a sort még hosszasan lehetne folytatni, tehát nem a The Imitation Game az első próbálkozásuk.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply