The Crew: hibátlan minőség hazai kézből

2

A The Crew a bivalyerős autók, a rendőri korrupció, és a dögös csajok gyűjtőhelye, a kellő hangulathoz pedig egy hazai stúdió is hozzájárult. 

A The Crew korábban béta formájában létezett, a hónap eleje óta pedig elérhető a teljes verzió, és bár a világot nem váltja meg, azt azért ki lehet jelenteni, hogy autós MMO téren, vagyis saját kategóriájában az egyik legjobb alkotás, amit valaha láttunk. Ehhez hozzájárul az a munka is, amit a hazai PuppetWorks Animation Studio tett a projektbe, akik nem mozognak idegenként a játékiparban, hiszen többek között a Projekt Spark, a Heroes of Might and Magic és a League of Legends fejlesztésénél is közreműködtek. A fenti The Crew videón jól látszik, hogy CG téren rendesen oda tudják tenni magukat, ami a játékok esetén egyébként is elengedhetetlen, hiszen a videók szerves részét képezik a játékélménynek.

 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

2 hozzászólás

 1. mrdr

  Minden elismerésem az alkotóké.
  Ha nagyon keresem azt a csomót a kákán, a “színészi” játék terén óriási a lemaradás.
  A szemkontaktusoknál még mindig nagyon érződik az élettelen hatás. Szem a lélek tükre ahogy mondani szokás. Megkockáztatom érdemes lenne külön animátorokat felvenni ennek a problémának a kezelésére.
  Megjegyezném még az elején az az ütés jó egy méterre a szereplő fölé megy és igen lagymatag.
  Hosszasan boncolgathatnánk ezeket a kérdéseket amennyiben van rá igény.

 2. Pingback: Unit Image: The Crew making of a benzinvérűeknek - Meshmag

Leave A Reply