Captain America: így történt a szemfényvesztés

0

Az ILM közzétett egy remek videót a Captain America effektjeivel kapcsolatban, így láthatunk mindent, az anyahajók elkészítésétől a rakétázásokig. 

Az Industrial Light and Magic néhány percben megmutatja, hogy miféle utómunkákat végeztek a Captain America: The Winter Soldiers megfelelő megjelenéséért, így ennek megfelelően megtekinthetjük, hogy miként alakultak ki a koncepciórajzokból azok a jelenetek, melyeket a mozikban is láthattunk. A háromperces összeállítás kiválóan szemlélteti, hogy mennyire nélkülözhetetlenek a vizuális effektek, és mivel az ILM igen jó ebben, a Captain America aktuális része rogyásig van jobbnál-jobb felvételekkel.

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply