Bétázgat a Brekel Pro Face 2

1

Megérkezett a Brekel Pro Face 2, vagy legalábbis a zárt béta, mely markerek nélküli mozgásérzékelést és rögzítést tesz lehetővé, egész olcsón.

Jasper Brekelman arról beszél a demóvideóban, hogy miket tud a Brekel Pro Face 2, mely az alacsony költségvetést kedvelő felhasználóknak lehet alternatíva a markerek nélküli rögzítéshez, köszönhetően a Kinect for Windows 2-nek, és a Kinect for Xbox One szenzoroknak. A rendszer lehetőséget biztosít a valósidejű rögzítésre, és az adatokat FBX formátumban rögzíti, vagy igény esetén kapásból a MotionBuilderbe streameli. A frissítéssel egyidejűleg hat  személy követése válik lehetővé (amennyiben azok a szenzor hatósugarában vannak), és a korábbi 11 helyett 20 arc rögzítése lehetséges. A Brekel Pro Face 2 jelenleg zárt béta állapotban próbálható ki, így az érdeklődőknek egy online nyomtatványt kell kitölteniük a hozzáféréshez, ide kattintva. Az eredeti Brekel Pro Face 79 dollárért érhető el.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

1 hozzászólás

  1. Pingback: Brekel Pro Face 2: kezdődhet az arcoskodás - Meshmag

Leave A Reply