The LEGO Movie: a kulisszák mögötti világ

0

A tavalyi év egyik legjobb filmje volt a The LEGO Movie, amit több jelölés és díj is alátámaszt, most pedig itt a lehetőség, hogy pár percre bekukkantsunk a kulisszák mögé. 

Akár felnőttként, akár gyerekként ült be valaki a The LEGO Movie vetítésére, garantáltan jól szórakozott, ami többek között a jól kidolgozott karaktereknek, a hiteles LEGO világnak, valamint a film minden másodpercében jelenlévő humornak volt köszönhető. Az igazi átlagpolgárból egy véletlen folytán kiválasztottá vált Emmet ügyetlenke alakja mellett a show-t valójában Batman vitte a hátán, sőt, talán kicsit el is lopta az egész bulit, de ezt egyáltalán nem bánjuk. A The LEGO Movie: “Cretaing the Bricks” című videóban néhány percre betekintést kaphatunk az alkotás folyamatába.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply