Unreal Engine 4: egy vagonnyi ingyenes anyag, és textúra

0

A mai nap utolsó híre az Unreal Engine 4 kapcsán érkezett, miszerint 60 matéria, és 220 textúra csak arra vár, hogy ingyenesen letöltsük. 

Leonid “DneproMan” Klimenko kiadta a The Monolith című csomagját, ami nem más, mint egy tekintélyes csomag az Unreal Engine kedvelőinek, akik anyagmintákat és textúrákat húzhatnak be így a gyűjteményükbe. A pakkban megtalálható 220 darab 2K-s anyag a leggyakoribbakból, úgymint például a tégla és a beton, illetve kapunk hatvan eltérő textúrát is, és ha letöltjük a gyűjteményt, akkor meg fogjuk találni benne a 3ds Max és a Houdini projektfájlokat is, melyek a fenti demóhoz készültek. A teljes Unreal Engine készlet 3,85 GB, amit ide kattintva érhettek el.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply