Marco Polo: a zöld háttér, és ami mögötte van

0

A Marco Polo kapcsán kicsit átalakítottuk az áldokumentum filmekben jártas Frei Tamás műsorának mottóját, de valóban ilyesmiről van szó.

A Spin VFX által elkövetett vizuális effektekből láthatunk egy rövid összeállítást, melyből ha sok nem is, de az mindenképpen kiderül, hogy miként kell néhány sátorból sok sátrat csinálni, mert a Marco Polo című Netflix sorozatban talán ebből van a legtöbb a szenvedésen kívül. Akit esetleg bővebben is érdekelne a téma, az kattintson a stúdió dedikált oldalára, míg aki csak a breakdownra kíváncsi, az szintén oda kattintson, hiszen ott található meg az is (a képre klikkelve szintén oda juttok). marco polo vfx

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply