Egy új galaxis, aminek sokan örülhetünk

0

Könnyed anyaggal készültünk a szerdai ebédhez, így most egy olyan galaxis rövid videóját láthatjátok, mely CG segítséggel ugyan, de szépen illusztrálja a hétköznapi vágyakat. 

Lelőjük a poént, de el kell mondani, hogy a Heineken által Galaxisok névre keresztelt reklámot láthatjuk, melyet a BUF hozott létre. A csapat 1984-ben alakult, tehát immár három évtizede tevékenykedik az iparban, és ezen időszak alatt 100 filmben, illetve 850 reklámban láthattuk a munkájukat. Most pedig a Heineken galaxis miatt érdemes figyelni rájuk.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply