Könyvajánló: apró titkok álláskeresőknek

1

A mai könyvajánló Mohammad Sadeh írására épül, aki célközönségnek azokat állította be, akik a VFX, vagy a játékiparban szeretnének elhelyezkedni. 

Ahogyan a szerző is írja, első kézből rendelkezik olyan információkkal, melyek az álláskeresést (és állástalálást) segíthetik, és leírja azt a maga által kifejlesztett metódust, melynek segítségével olyan cégeknél dolgozhatott, mint az Image Engine, a Method Studios, vagy az MPC. Mai könyvajánlónk tehát Mohammad Sadeh: The Secrets of Getting a Job in VFX & Games című írására épül, melynek rövid leírásában a szerző olyanokat beszél, hogy nem kíván nemműködő teóriákat, vagy útmutatókat közölni, ellenben a megváltozott és felgyorsult iparhoz alkalmazkodó technikákat fog bemutatni, melyek segítségével megnő az esély az állástalálásra. Bővebb infókért látogassatok el ide, aki pedig vásárlásra adja a fejét, annak erre kell fáradnia, ahol megrendelheti a könyvet.

mohammed

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

1 hozzászólás

  1. Pingback: The Secrets of Getting a Job in VFX and Games Review on MeshMag | Mohammad Sadeh

Leave A Reply