19th Satellite Awards: győztes született!

0

Kiosztásra kerültek a 19th Satellite Awards díjai, így többek között a vizuális effektek díjazottjait is megismerhetjük, de nem fogunk nagyon meglepődni. 

Amennyiben megkérdeznénk, hogy meglep-e valakit a 19th Satellite Awards Best Visual Effects kategóriájának győztese, akkor biztosan azt a választ kapnánk, hogy “nem”, hiszen Dan Lemmon, Joe Letteri, és Matt Kutcher örvendhettek az elismerésnek a Dawn of the Planet of the Apes kapcsán. Innen is gratulálunk!

satellite awards

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply