Feast making of: ma kimaxoljuk a cukiságot

0

A sziruposnak ható cím ellenére nem cicás animgifeket fogunk mutogatni, hanem a Feast rövidke így készültje az, amit mutatunk.

A Feast egy rövidfilm, melyet Patrick Osborne vezetésével készített a csapat a Walt Disney Animation Studios számára, és egy jópofa kutyáról szól, de most nem csak ez a lényeg, hanem az, hogy a készítés folyamatát szemmel láthatóan a csapat is élvezte. A hatperces Feast az imdb-n egészen jó értékelést kapott, ugyanis bő tízezer felhasználó után is 8,5-ön áll az alkotás.

 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply