Egy évszázadnyi régi fényképezőgép tízmillióért

0

Akinek éppen van kéznél tízmilliója, de ötlete sincs, hogy mire költse, annak akár hatszáz darab öreg fényképezőgép is kerülhet a polcára.

Az eBayen bukkant fel az a fényképezőgép gyűjtemény, mely összesen 600 darabos, és 1880-tól 1980-ig mindenféle típus megtalálható benne, sőt, a régebbiek az eladó szerint még működnek is, míg az újabbak (35 mm-es) nem feltétlen alkalmasak funkciójuk ellátására. A képeken látható Kodak, Ikontas, Canon, Nikon, Leica, Retina, Voigtlander, Minox, Hit, Polaroid, Revere, Rollei, és sok más fotómasinák 34.900 dollárért vándorolhatnak új tulajdonosukhoz, mely a jelenlegi árfolyam mellett közel 10 millió forintot jelent. A kollekció eBay-es oldalát ide kattintva tekinthetitek meg.

fenykepezogep

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply