Ridderost: az elfoglalt sárkányölő kalandja

0

A Ridderost összehozza a korokat és élményeket, így szerepelhet egyazon helyen egy páncélos vitéz, egy sárkány, és egy mobiltelefon. 

Storm Studios alkotta 40 másodperces filmecske CG technológiával készült, és a Ridderost sajtot reklámozza, de minket természetesen nem ez érdekel, hanem az oslói stúdió által végzett munka, melynek végeredményeként egy – helyi nyelven – bizonyára humoros reklám született, amiben a lovag felfüggeszti sárkányölő tevékenységeit a telefonhívás erejéig.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply