Mindent a szemnek: virtuális valóság a Nurulize felfogásában

0

A Nurulize videójában együtt van minden, amire egyszeri embernek csoroghat a nyála: 4K, Unreal Engine 4, Oculus Rift. Soroljuk még?

A VR szoftverfejlesztő Nurulize kiadott egy demóvideót, melyben van egyrészről 4K, másrészről valós idő, harmadrészt pedig Oculus Rift DK2, hogy az UE4-ről már ne is beszéljünk. Láthatjuk, hogy a befagyasztott jelenetben a kamerát dinamikusan lehet mozgatni, a mélységélesség sem fix, és a 16-bites lebegőpontos jelenetet dinamikus expozíciókorrekció jellemzi, rögzítésében pedig LIDAR, HDR fotózás, és az XXArray  arc-, és teljes test rögzítő rendszer volt az egykori Method Studios alkotó, Scott Metzger segítségére, aki a Nurulize társalapítója.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply