Az oroszok is festenek – Megérkezett a Paintstorm Studio

0

Az orosz Paintstorm Studio Developer Team adta ki megfizethető áron ezt a szoftvert, ami sokféle igazán jó brush-t tartalmaz.

A Paintstorm olyan, mint a Corel Painter és a Manga Studio hibridje. Megvannak benne az általános festőeszközök, teljesen személyre szabható a kezelőfelülete; a brush könyvtár, a layer-ek, a színkeverő és még sok más. Görbékkel beállítható a brush-ok formája, akár levél formájú sormintát is készíthetünk. A dirty módot igazán jól eltalálták, fel tudunk venni színeket és ugyanúgy festeni, mint olajfestékkel. A szoftver GPU-t használ, támogatja a Wacom táblákat és PSD fájlokat is képes importálni.

A Paintstorm Studio elérhető Windows és Vista rendszerre is, a Mac OS verzió még fejlesztés alatt áll. A próbaverzióval 15 napig tesztelhetjük a programot. További információkat a Paintstorm Studio oldalán találsz.

Share.

About Author

2007-ben végeztem újságíróként. A következő éveket tanulással töltöttem, multimédia-fejlesztő lettem, majd a Mesharray 3ds Max Mesterkurzust is elvégeztem. Az elmúlt négy évben 3d grafikusként digitális tananyagfejlesztéssel foglalkoztam. Fő területem a Unity 3d-s animációk és a hangszerkesztés volt. Az újságírás sokáig csak hobbiként volt jelen az életemben. Leginkább zenei témájú cikkeket írtam, interjúkat és promóciós anyagokat készítettem zenekaroknak. Érdekelnek a hardver és szoftver újítások, a legújabb technológiák, és minden ami animáció, ill. vfx. Szabadidőmben amatőr fotósként tevékenykedek.

Leave A Reply